Godmorgon

Jag glömde ju helt att skriva hur långt vi sprang: 3,19km på 19 minuter! Jag vaknade pigg som en mört (eller vad det heter) imorse halv sex alltså innan klockan ringde så hann till o med duscha lite längre än vanligt och ta av sängkläderna då sambon ska tvätta när han kommer hem idag, riskerar inte att han tvättar i fel temperatur så får skriva små lappar till honom på varje tvätt hög och då är det ju lättare om alla högar redan finns där :)!

Idag blir det föreläsning hela dagen fram till 15. Idag måste jag hinna baka en cheese cake också då vi ska ha det till efterrätt på lördag när P och J kommer på besök!

Ni får ha en mycket trevlig fredag!
Love K.

Mycket duktig

Känner jag mig idag, var ute o sprang med min svärfar idag. Helt sjukt att jag orkade med det, för var helt slut efter halva rundan! Men jag klarade det! Och nu är jag trött på ett sånt skönt sätt, så jag kommer sova väldigt skönt i natt!
Efter att jag tittat på Hela Sverige Bakar, så klart!

Love K.

17 oktober

Det är så himla svårt när man saknar någon så oerhört mycket som jag saknar honom!
Vad ska jag göra för att sakna honom mindre?
Jag gjorde inte heller det bättre av att lyssna på "om du lämna mig nu" med Lars Winnerbäck och miss li, för nu blev det ju jobbigt!

Sitter i alla fall på tåget till skolan nu efter en mycket lång väntan, för dom har tydligen en massa banarbete i Köpenhamn så tåget blir super försenade där ifrån! Igår var det över en timme försenat, måttligt roligt. Som tur finns ju pågatågen, men hur roliga är dom att åka. Idag var det som tur var "bara" en kvart försenat!!
Idag blir det föreläsning mellan 9-12 och sen lite plugg med P :)
Sista dagen vi ska ha han föreläsaren vi ska ha idag. Otroligt skönt!! Han är så dryg och över jobbig att lyssna på.

Hoppas ni får en underbar dag idag och ett stort grattis till mammas man som fyller år idag och till min lillebror som blir 3 månader!! :)
Love K.

Måndag trötta måndag

Vaknade av sambons klocka klockan 4. Frågar om han är vaken, men även om han satt sig upp för att stänga av klockan så var han inte vaken! Så tur han har mig så han kan komma i väg till jobbet i tid denna måndag :)

Haft en jättetrevlig dag med mamma och lillebror idag! Först några timmars mamma dotter tid och sen åkte vi till köpcentret och tittade i olika affärer, väldigt roligt..
Men nu har jag sån huvudverk så min kväll kommer avslutas med att ligga på soffan och bara titta på tv! Säsongspremiär av CSI ju :)

Love K.

Då ska vi vinna...

Först frukostkalas för min farbrors sambo sedan blev det hem till pappa på lunch! En vända till mobila och kolla på mobil till sambon! Blev ingen där men blev en på nätet när vi kom hem.

Blev hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås och lingon till middag, rullade hela 69 stycken. Men gott var det!

Nu sitter vi här och spela Bingolotto, men verkar inte bli så mycket vinst av det denna veckan heller.. Tyvärr! Sedan är det ju Solsidan och Hellenius hörna... Så myskväll idag med fruktsallad med vaniljvisp!
Trevlig kväll så ses vi imorgon! Ska spendera den med mamma och lillebror.
Love K.

Ibland uppstår oväntade saker

Den mysiga kväll som jag hade tänkt mig från början blev inte så mysig trotsallt!

Det slutade i mensvärk, delux! Med visdomständer som spökar och gör jätteont. Plus att när jag skulle måla naglarna och när jag precis var färdig så stöter jag i med en nagel och den blir förstörd!! Och nu har jag en sambo som nu legat o sovit i snart en timme. Och jag själv ligger här irriterad, med ont överallt och inte det minsta trött.. (Trotts att han väckte mig 6 imorse.)

Så ska försöka spela mig trött på något spel och hoppas att jag vaknar med ett leende på läpparna imorgon och glömmer denna jobbiga kväll!
Godnatt K.

Lördag

Mysig dag hittills, vart på Ikea en sväng, sedan kom svärfar upp och fixade med lampan i vardagsrummet. Och har precis tittat på mission impossible 4an. Väldigt bra kan jag tycka :)

Nu blir det att invänta tills maten blir färdig och en mysig lördagkväll väntar.

Love K.

Mysigt

Mysmiddag hos F och R ikväll! Just nu tyvärr med fotboll på tv, men vad gör man inte för killarnas och husfridensskull :)

Denna cidern är supergod, alkoholfri med päronsmak, finns bara på systemet men god :)

Love K.

Torsdag...

Idag blev det en vända på gymmet, så skönt att springa av sig både tröttheten och alla tankar i huvet som flyger runt!
Har även läst 50 sidor i juridik boken, är helt slut i huvudet för det..

Imorgon kommer min sambo hem, vad jag är glad!
Love K.

Tankar idag..

Egentligen har det ingen betydelse att han är borta. Tycker det till exempel är ganska skönt att själv få bestämma över fjärrkontrollen eller att ha egen tid. Men just nu tycker jag den där egentiden är ganska så tråkig om man har den varje kväll måndag till torsdag, plus dom dagarna som jag inte är i skolan och alltså sitter här hemma och längtar till att någon ska komma in genom dörren och hålla mig sällskap! Men icke som Nicke är där någon som kommer in genom dörren förrän på fredag eftermiddag...

Nu när jag ändå är igång för att skriva massa negativa saker så kan jag ju tillägga att det är supertråkigt att sitta här framför tvn och inte kunna prata med någon när man vill, slänga ut en dum kommentar om något som hände på tvn, skratta tillsammans eller bara få känna att någon ligger/sitter bredvid mig i soffan.. Och allra värst är att gå och lägga sig ensam i sängen.

För någon natt sedan skulle jag gå på toa och öppnar dörren till hallen och där står en hipphoppare precis vid ytterdörren. Dock inte en riktig, en skugg-hipphoppare. Men superrädd blev jag och kunde ju knappt sova där efter. Det är vid sådana tillfällen man vill ha en i sängen att krypa ner till när man kommer tillbaka.

Idag ringde sambon och hade en super överraskning. Han kanske men bara kanske (och vågar därför egentligen inte ta ut någon glädje i förtid men) kommer få ett jobb närmare hem vilket innebär att han kommer att flytta hem igen! Så många tankar som flyger runt i mitt huvud nu om hur mycket vi kan göra på kvällen efter jobb och skola! Gå på promenader, mysa framför tvn, spela kort eller bara sitta och inte göra någonting, bara umgås!!! Men ja jag ska nog inte ta ut något i förtid, men tänk så mysigt!

 

Det blev förresten inge cup cake bakande idag, men gud vad jag är söt sugen... Måste sluta tänka på det! Tittar därför inte på Halv åtta hos mig utan istället på Big bang Theory!

Nu ska jag fortsätta titta på tv och försöka starta min telefon igen, batteriet dog och vet inte hur jag ska gå igång den igen! Super bra där!

 

Love K.

Borde plugga..

Men hittar på ursäkter hela tiden för att inte.
Tittade på repris av greys anatomy, 2 avsnitt av desperate housewifes, pratade med mamma i telefonen i en timme ungefär!
Jaha så vad ska jag göra nu? Plugga? Nä! Diska? Nä! Duscha? Nä! Baka cup cakes? Kanske det! Men borde nog inte baka mer söta saker, måste sluta äta det, sätter sig ju bara på kroppen...

Nä eller kanske borde plugga, det står ju så konstigt med gram istället för dl, o har ju ingen fungerande matvåg!

Love K.


Stiftelsen!

När jag vaknade imorse, sattes radion igång och sedan dess har en låt suttit som fastklistrad i min hjärna. Men när jag tittat upp vem som sjunger den blev jag lite förvånad att jag tyckte den var bra... Men texten är så fin! Bara lyssna..
 
Godnatt från mig :)

Testning

Måste ju bara testa, nu när jag laddat ner blogg.se appen, att skriva ett mobil inlägg...

Alldeles steg framme i skolataden. Och en tre timmar dryg föreläsning väntar!!

See ya!

Tisdagen den nionde oktober

En härlig tisdag framför mig!
 
Igår hämtade jag ut min nya Iphone 4S så satt hela kvällen och försökte komma underfund med hur den fungerar. Och man känner sig extremt gammal när man sitter och fråga sin tre år yngre syster hur den fungerar och vad de olika funktionerna är för något!
 
Men det är tur jag har en teknisk syster så att jag själv slipper hålla koll på olika saker! :)
 
Idag blir det att åka in till skolan om en halv timme för föreläsning. Ikväll blir det middag med en tjejkompis.
 
När jag kom hem i fredags från skolan så låg det en jättefin ros på min säng <3
 

Ibland behöver man...

skriva av sig och det är på grund av det som jag nu startat denna blogg. 
 
(Då jag mest skriver för mig själv är det kanske inte alltid så roligt att läsa men ni är hjärtligt välkomna i alla fall. Tycker det bara är roligt om ni vill läsa om mitt liv.)
 
Jag har jobbiga dagar både framför mig och bakom mig. 
 
Det går inte en minut utan att jag tänker på hur mycket jag saknar honom. Det är inte det minsta roligt att sitta här i soffan ensam om kvällarna när det enda man vill är att tillbringa den med honom och inte heller att gå och lägga sig till en tom säng, eller känna närheten av att ha någon här hemma överhuvudtaget. Det är jobbigt!
 
Måste bli bättre på att sysselsätta mig i veckorna.
 
 
Joggade 2 km idag på under 12 minuter, känner mig så duktig.
 
Så får se vad morgondagen ger mig för spännande information. Ska sitta på föreläsning mellan 9 och 4 och sen hem till min älskling som kommer hem imorgon!
 
Love K.
RSS 2.0